۷ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۱۳

مسئول بسیج اساتید استان همدان:

حماسه ۹ دی با شعائر دینی مردم ایران گره‌خورده است

حماسه ۹ دی با شعائر دینی مردم ایران گره‌خورده است

همدان- مسئول بسیج اساتید استان همدان گفت: حماسه ۹ دی با شعائر دینی مردم ایران گره‌خورده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی طاهری ظهر دوشنبه در همایش بصیرت که به مناسبت حماسه ۹ دی برگزار شد، بابیان اینکه انسان‌ها بسته به ظرفیت وجودی محدوده زمان و مکان را پشت سر می‌گذارند، اظهار داشت: پیامبران و ائمه معصوم سه مرحله حیات را پشت سر گذاشتند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه زندگی امامان به قبل از تولد و بعد از تولد و پس از مرگ ختم می‌شود، افزود: امامان و پیامبران حتی در زندگی بعد از مرگ خود نیز بر روی زندگی مردم در این دنیا تأثیر می‌گذارند.

طاهری در این خصوص ادامه داد: اختلاف وهابیت با شیعه نیز در این بوده که آن‌ها می‌گویند پیامبران و امامان بعد از مرگشان تأثیری در زندگی انسان‌ها ندارد اما نظر شیعه خلاف این موضوع است.

مسئول بسیج اساتید استان همدان اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران از آثار وجودی ائمه معصومین شکل گرفت و درواقع حماسه ۹ دی که در سال ۸۸ اتفاق افتاد نیز برگرفته از آثار وجودی ائمه معصوم و پیامبر (ص) است.

طاهری با تأکید بر اینکه حماسه ۹ دی با شعائر دینی مردم ایران گره‌خورده است، عنوان کرد: ارتباط با ائمه و ذات الهی در سایه رهبری و ولایت‌فقیه حفظ خواهد شد.

کد مطلب 3011626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha